17 Nisan 2015 Cuma

Mortal Kombat X inceleme

2011 yılında yeniden başlatma ile Mortal Kombat turnuva düzeyinde rekabet layık birine bir meraklı dövüş oyunu serisi olgunlaştı ve Mortal Kombat X, biz onun mücadele sistemi evriminin bir sonraki adımı olsun. Böyle mücadele tarzı değişimleri ve dayanıklılık metre gibi yeni özellikler önce ve bir kavga sırasında dikkate size daha fazla vererek, kaos geliştirmek. Mortal Kombat X kadar ilerleme söndürme sistemindeki açısından yaptığı gibi, serinin diğer dayanak özelliği aşamasında büyüdü. Ölümler ve diğer korkunç saldırılar serisi 'goriest henüz, ve bunların hepsi şakşak kategoriye girer ise, sen nedeniyle ekranda saçmalığa güldürecek bol vardır.


Mortal Kombat X hikaye modu ve bir düzine klasik karakterlerin karşılığında açıktır serisi 'mirasını, onadı. Bir kez daha, odak alemlerde, yaşlı tanrılar ve insanlık arasındaki savaş olduğunu. Eğer umut kadar olmasa da Earthrealm, iyi adamlar, yan tarafında bir kaç yeni yüzler tanıtımı şeyler canlandırıyor. Johnny Cage ve Sonya Blade kızı, Cassie gibi eski karakterler, yavrular dahil, fakat Takashi Takeda (Kenshi oğlu) ve Kung Jin hariç (Mortal Kombat en irfan kalıp sert hayranları için ilginç olma kanıtlamak olabilir Kung Lao genç kuzeni), çoğu kendi akrabalarına çok benzer ve sonuçta anlamlı bir şekilde öne başarısız. Bu arada Ultimate Assassin 2 oynamanızıda öneririz.

Neye bakıyorsun ?!
Yeni kötü adamlar bir avuç "taze" olsa da grotesk visages açıklamak için en iyi kelime olmayabilir de vardır. Böyle D'vorah gibi böcek ve gunslinger Erron Siyah gibi karakterler serisi 'yaşlanma liste yeni kişilikleri enjekte ve yeni dövüş stilleri tanıtmak. Örümcek gibi kollarını D'vorah grevler sırtında o bahar, Erron Siyah silahları kullanır, ve Ferra Torr denilen mücadele ikilisi sırtında tepesinde bir hantal hayvanı komutları küçük bir kız oluşur. Savaşın her iki tarafında yeni karakterler kendi hizip içine sığacak, ama onlar önceden varolan karakterler orijinal kreasyonlar, yerine türevler çünkü genel olarak, en önemli olan kötü adamlar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder