11 Nisan 2015 Cumartesi

Pillars of Eternity incelemesi

Clone veya saygı? Eternity Kapısı Baldur / 'Buzyeli Vadisi Pillars yadsınamaz O formülü yakından hews. Ancak seleflerinin saflarında, Onun durumu, bir zaman hayal ne zaman kör sadık az net gibi baskın oyuncu izometrik rol yapma oyunları. Işkence ve Baldur Kapısı II, sağ üst bilgisayar RPG hiyerarşisinde kalır: tüm karmaşıklığı için, direkleri Eternity dar yolu yürümek zaten Planescape dayanılmaz dahil, büyük türü geçilen.
Yeterince "klonu" daha "saygı" ucu kendinizi kepçe - - Seni, hem de açıkça nostalji düğmesine ifade gördüğünüz gibi, ben daha özgün onun fantezi evreninde kendimi kaybettim Pillars yanı sıra hayal kırıklığı azaltmak ve kendimi tanımlamak, duyuyorum hızı savaş hakkında ayrıntılı bilgi ile hareket. Planescape ve Baldur Kapısı kendi ayakları altında, ve gönüllü tehdit tünemiş onları değiştirmek için değil iken, mesajlar yüksek çıkarları Bu. Ancak bu nostalji ve dikkat çekmek için aşinalık dayalı, bir kaç saat içinde ilk. Bu Dungeons & Dragons oyunu, ancak ırk, sınıf, ve önde gelen bir adam, ya da açık tarihöncesi seçerken anında bir kadın karakter yaratma etkisi yoktur. Bu tür şapka ve başlıklar gibi kombine orijinal ırklar gibi tanrısal engelleri giymek için bir kask gibi elfler ve cüceler eski ortak unsurlar; Böyle desteklenen büyülü sihirbazı açılış silahlı saldırılar olarak Barbara standart ve her zamanki meslek, şifre odağı ayarlar.
Bu zindan ve tarama gerekir.
Bu adım dünya olduğunu ise, aslında, hatırlatmak ve eşit derecede rahat sanatsal varyasyonlar, kullanmak için önce ziyaret yeri biliyordu. Siz ve sizin diğer parti üyeleri - Eğer altı kadar götürmek her zaman - kılıç, şiş, matkaplar, ve diğer ek silahlar veya arequebuses donatabilirsiniz. Soundtrack besteci Michael Hoenig en güvenilir Kapısı Baldur müzik hatırlıyorum, ama uberdramatic Burana gibi arpejler Carmina savaş sırasında alkış ve vahşi rüzgar duymak, onu ayırt etmek olur. Sen kurtlar, perspektif içinde, dev ve haydutlar ormanların ve navigasyon çayırlar ile dolu senin parti kurşun, ama sadece eski makineler sütunun karanlık ve ürkütücü ruhları ile uğraşmak zorunda.
Tanrım, Woedi, bu evrenin farklı olduğunu, Berathen ve Magra gibi isimler taşıyan ve onların takipçileri iman, büyük etkisi ile yaşamak ve ölmek. Yani, görmek ve bazı bedensiz ruhlar ile etkileşim - doğaları tematik tahıl takip çünkü Eternity Sütunları, onların hizmetkarları tanrılar etkisi hakkında bir öğretici bir hikaye anlatıyor. Gözlemciler, vatandaşların özel en iyi oyun geçmiş halk masalları harita üzerinde işaretlenmiş içinde sıkışıp kalırlar gibi, bazı becerileri bir arada bulunabilir. Arzu ve kendine yeten ve daha sonra bu hikaye "geliştirici Obsidian çiçekli dil canlarının başarıları ve kendi anılarını yeniden yaşamak toplanan, ama büyük yarar. Bir katil olurdu, folyo-Berry toplayıcıları Masalı" şeklinde ortasında şekli bilek ve bacak iniş yakalar . Göğüs, sırtında düşen "küçük bir çocuk hakkında bir hikaye umuduyla, Sihirbazın Çırağı piroteknik ustaları diyor:" dışarı kalabalıktan kısa bir süre sonra usta bir dev gümüş ejderha patladı ve hiçbir gösterinin yıldızlı onun binlerce tamamlar "Böyle ana hikaye boya rengi gibi. temel şekiller, kısa, canlı hikayeler çizin.
Yine maceracı karakter yaratma lokali Alış eğlenceli bir deneyim sağlar.
Oyunun sözlü ve sonsuzluk Pillars, ancak uzun bir geçmişi olan kişisel hikayeler bastırmak savaş ve kurgusal kelimelerin dolu, "Fones oldu" damping ve Obsidian tablo Lore kazık varsa, bu yeni zirvelere anlaşılan yoğunluğunu alır "ferconyg." güzel mektup: "Ben bu kadar boyunları bükük duyuyorum ve dalkavukluk için kelime konuşabilir olarak giymek?" Eğer İncil ilahisi ikna Eğer ağlamak için bir dua yazarı güzelliği acıyor olduğunu. Fakat aynı zamanda ses düzenleme senaryosu için ihtiyaç olduğunda başarı boğulma odağı kaybetmek çok kolaydır vurguluyor. Eternity Pillars, karakterler insanların söylediği gibi, do not speak, ama bir yazar olarak rolleri birkaç kez uzun cümleler gerektiren ses yeterli miktarda nefes için duraklama yazmak için. Eğer başlamadan önce komisyon yönünü dublaj dahil açıklayıcı bir diyalog, alabilirsiniz - Bu konuda, ve onlar doğru tarifi sahneyi yansıtmayabilir. (Ses oyunculuk ile yazma, örneğin, aksi takdirde yok duygusal durumunu görebilirsiniz.)
Sonunda, sonsuzluğun onların çelişkili eylemleri Pillars avantajları, aynı karakterler duygusal bağlantı Dragon Age ilham yok: Origins yapar. Bununla birlikte, onların hikayeleri ve annemin keder birçok ilgi en önemli idi. Bunun gibi bu hikaye şifreleme bana çok gizemli ve benim geçmiş açıklandığı gibi, ben daha çok çocuk ve anneleri, refah ve onların özveri taşındı. Oyunun ağır hollowborn ruhu olarak bilinen arazi boş geminin olmayan çocukların doğum içerir. Eder adında güzel bir savaşçı şeklinde Anne Kederli büyüyen sosyal güvenlik açığı değil, kişisel verilerin dokunuş muhtaç temel sorun ortasında ev tarzı çekicilik sağlar.
Bu adım dünya olduğunu ise, aslında, hatırlatmak ve rahat sanatsal varyasyonlar kullanmak için, önce ziyaret yeri biliyordu.
Komple oyun sistemi ve bu Tanrı-dolu dünyada yolunuzu örgü bir dizi. Örneğin, görev dizi onların kurban, ya da en tartışmalı araştırma yöntemleri büyülü bir tür ruh desteklemeyen rağmen sanatoryum animancy zaman oyunda çeşitli hizipler kendini koymak rahatsız edici kana susamış Druidler denilen nasıl bir görünüm elde izlerken. Eternity Pillars hep ben değişken hesabı tanıtıldı olmasaydı işim, oyun bittiğinde, her iki durumda da zaman başarısız birkaç görevler ve macera komik açıklanamaz güncelleme faaliyet oyunu bitirmek bile başarısızlık durumunda ulaştı kendi sistemini takip etmeyin. Yine, sevinç kılavuzu sosyal gelgitler senin çekimin etkisi sonucunda, dünyayı görmek için eğer. İyi bir kulak sonsöz gezi özetler ile Polonyalılar sona erdi. Sizin kararları, çıkıyor (imalar için direkleri potansiyel sonuçları ve) oyun ötesine etkileri vardır.
O savaşta Eternity iyi Excel® Pillars olduğunu. Eğer savaşa parti öncülük yaparken, oyun (varsayılan zaten) duraklar ve saldırı düşman ve kapıları Sihirli Moda Baldur komutu yolumuza-i yenileyebilen bir kaç taktik kararlar duraklatmak için. Zamanla, katalize ve savaş patlak verdiğinde, o silah bir duygusal çağrı olacaktır eyleme beyninizi kaydırmaya ilahiler organizasyon parmak duyuyorum. Senin rahip meslektaşları kutsamanla Sen, diğer partilerin üyelerinin portresi tıklayın arılar büyücü parmakları yangın çağrı hedefleri ve görevleri sürüsü şövalyeleri. Daha önce yaptık, ama güzel bir arayüz sütun "dikkat ve tıklama minimize taktikleri tutar.
Eternity Pillars bilgeliği ile tombul, ancak anlatmak için bazı iyi hikayeler hala vardır.
Dayanıklılık There Sütunları akranları dışında bu sistemi yapar. Her savaşçı kendi sağlıklarını yönetmek gerekir iken, uzun vadeli iş; savaşta devam gücü bir kez daha acil sorunlar. Hasar alarak ve o kaçmak zorunda kadar savaşın sonuna kadar, o başarısız olunca karakter direnç seviyesini azaltır. Hala kuru ile tüm taraflar için sağlık çalıştırmak için gereken ancak bu, bir oyun, çok kibirli, ama ölü değil kalır. Tek sorun dönüşebilir keskin kaydetmek ve yeniden eski RPG tatsız döngüleri; Direnç tabaka sadece devam, şehre dönmek, ya da kamp yol boyunca dinlenmek için yeterli zamanımız yok tutar izin gerekiyor uyku Sonsuzluğun Pillars çağırdı. Yani Pillars çağrı, ya da bu taktik sizin olamaz anlamına gelmez. Oyun ilerledikçe Aslında, en sıkıntılı düşmanları Downing daha fazla yol kazanmak sonuçta size çeşitli yöntemler, devre dışı güç zayıflama veren yerine zarar ham hasar koymak, ve olabilir.
Eğer macera Caed Nua, kişisel kale içine bir kaç saat kazanmak Eğer bu düşman bazı kalıntılarını bulacaksınız aşağıda. Erişim haklarının ilk bit, gayrimenkul eski biridir, ve onların devlet için isyan önemli temel tutmak zaman. Gibi zaman tüccarların ürünlerini satmak isteyen, ancak daha fazla iyileştirmeler inşa gibi, toz ve kişilik kütüphaneye gitti. Çıplak Caed portalı da çeşitli etkinlikler bir misyon için bekleyen parti üyesi atamak için kullanılan, kapalı Eller ve o bakır bagful ve belki bir kaç taş veya knicknacks ile geri geliyor. Korumak ve yeterince basit çalışanların çalışabilir düşman araştırmacı tutmak için, hatta tek bir tıklama ile, zaman kışla.
Kalenin altında derin zindan rağmen oyun zamanı çok anlamlı bir yol değildir; ve öncelikle kozmetik ve atmosferik ve artan etkisini yansıtmak için çalışıyoruz. Bu fark çok daha hayati sistemler olduğunu, Dijital Snowglobe takdir demek. Bildiğim kadarıyla görsel detaylar gitmek gibi, ancak, bu konuda bazen ince ve etkileyici Eternity taşlarından biri. Gibi benim en sevdiğim küçük dokunuşlar biridir, ama ben bakım belirli bir düzeyde büyük takdir öneririz. Uzun bir süre için çeşitli kozmetik hayvan kazanmak, ve bir noktada, ben minyatür Wurm mutlu sarı laboratuar olduğunu tercih. Biz Brackenbury boyunca ona cesaret denilen ben, bir küçük ama şık bir görünüm verildi ve kalbim sıcak olduğunu bilerek, lütfen unutmayın.
Nereye bakarsanız, ben kötü hissediyorum.
Ancak takdir hizalamak için ayrıntılar yokluğunda, bir oyalama açabilirsiniz. Bu özellikle diyalog misgendering, hatta belirli çevresel verilerin eksik açıklamasını anlamına gelebilir bir partiye yanında duran konuşma, simgesine tıklayın. Diğer tuhaflıklar ile bıkmak kolay, ama biz böyle, göz ardı edilir gibi, kurtarma onların mal ticaret sekmesi eksikliği açısından satıcıya verilen tüm önemsiz gitmek zorunda. Büyük hata, ama aynı zamanda kesilebilir. O ortadan kalkmıştır gibi, aşağılamak, benim geçen neden pasif etkileri kaldırmak için envanter büyük çifti tıklayın. Ancak, etiketleme gereksinimleri ötesinde bilginin doğası sorunları bile kullanılan tek slayt bakmak neden olmaz.
Ancak bu, sana bir şey göstermek, ben oldum yerlerin size hatırlatmak ve hem sizi beklemeyin entangles eğer, onun hayal gücünü kaybetti ve oyunun ritmi ile yakalandı zaman bu soruların gözden kaybetmek kolaydır, ve sonsuzluk Pillars kolay sonra. Bu değişmez gelecek, ama bu hikaye bu kadar övgüye ambalaj içinde sürüklenip bazı eski tuzakları - arada - ve kendi küçük oluşturun. Kolay, ancak bu tuzaklar ve küçümseme ile tanrıları atlatmak ve nerede iyi göstermek de bir dünya kazanacak, ve kendi yolunu oymak için size kalmış olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder